" /> Tjänster | Ohmega Consult

Tjänster

Ohmega Consult erbjuder hög kompetens grundat på lång erfarenhet
och modern teknik. Kvalitet, servicegrad, kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet är ledord för oss.
Att uppfylla dina önskemål – är för oss en självklarhet!

 

PROJEKTERING
Vi har kompetens att hjälpa er med all slags elprojektering inom bygg och infrastruktur sektorn.
Det kan bla gälla kraft, belysning, tele, data, säkerhet, kanalisation, ställverk och reservkraft. Vår mångåriga erfarenhet som elkonsulter gör att vi kan projektera och lösa det mesta inom vår sektor som elkonsulter.

BELYSNINGSEXPERTER
Vi brinner för att få till den bästa belysningen – utifrån er budget. Genom visualisering får du en bra förhandskoll på slutprodukten. Vi hjälper dig visualisera olika typer av rumslösningar, utomhusbelysningar och gatubelysningar.

ENERGIEFFEKTIVISERING INOM EL
Vi har utfört många energisparprojekt där mindre investeringar kan bespara upp till 70% av elkostnaden till en kort pay-off tid. Vi jobbar med både stora och små projekt och har utfört många analyser där vi med några enkla lösningar fått ett slutresultat med hög energibesparing till kort pay-offtid.

BESIKTNING, KONTROLL OCH UPPFÖLJNING
Vi har många erfarna medarbetare som kan verka som kontrollanter eller besiktningsmän på uppdrag av er. Vi åtar oss även gärna att granska handlingar utförda av andra konsulter eller entreprenörer exempelvis att som oberoende konsult hjälpa er med ”ÄTA” frågor eller annat som kan uppstå om en handling är lite otydlig.

CAD
Vi har över 20 års erfarenhet av cad och har arbetat med de flesta typer av cadsystem. Under åren har vi jobbat med många beställares upplägg av digitala handlingar, vilket gör att vi även kan verka som cadsamordnare. Vill ni digitalisera era handlingar? Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från inmätningar till digitalisering.

VI GILLAR UTMANINGAR !
Komplexa och ”svåra” uppdrag tycker vi speciellt om då det förutom arbetsglädjen när vi lyckats lösa en komplex konstruktion även medför en personlig utveckling som är svår att lära sig genom ”vanliga” utbildningar. Vi kan förmodligen hjälpa er med allt som faller inom en elkonsults verksamhetsområde.
Ring oss på telefonnummer +46 8 91 19 99 eller maila genom vårat kontaktformulär
så berättar vi mer !